PATISSERIE

Patisserie volgens Boussen Culinair... Met het hedendaagse tekort en steeds duurder worden van grondstoffen, zoals vanille, zuivelproducten, appels en eieren is het steeds uitdagender om te werken met producten vanuit de basis. Vanzelfsprekend zijn hier goedkopere alternatieven voor. Omdat wij ook in onze patisserie geen concessies willen doen, blijven we werken met de klassieke grondstoffen. Enkele voorbeelden zijn crème patisserie met volle melk en vanille en crème au beurre met echte roomboter.

 

Vanuit onze passie werken we vanuit de basis en met het aanbod van het seizoen. Steeds verrassend en zonder onze klassiekers uit het oog te verliezen. Met iedere week buiten onze standaard eclair een heel speciale eclair van de week. Maar ook onze steeds verrassende plaatcake, compleet gebaseerd op de seizoenen ontbreekt niet in onze winkel. Zo zijn biscuit taart met vers gekookte aardbeien confituur en framboos en schuimtaart met vers fruit een paar specialiteiten.

 

U mag steeds tal van heerlijkheden van ons verwachten. Van iedere gelegenheid maken wij iets moois!