OVER ONS

Als twee jongens van ’t dorp Sint Jansteen weten we als geen ander wat voor enorme indruk onze opa en oma hebben achter gelaten. Nog regelmatig worden we aangesproken op het brood en de koeken van hun bakkerij, en dat terwijl ze toch al meer dan 30 jaar gestopt zijn.

 

Toen wij in 2011 in dit avontuur stapten, hadden wij als droom een bakkerij te creëren waar kwaliteit en ambacht het belangrijkste waren. Vanuit die visie werken wij nog steeds. Geen concessie aan grondstoffen of eindproducten. In onze bakkerij maken we al ons brood op basis van zuurdesem en zonder toevoegingen die eigenlijk niet in brood thuis horen. Hierdoor is al het brood lactose vrij. Door de minimale hoeveelheid gist geeft het brood u een minder opgeblazen gevoel. Het  roggebloem in ons brood zorgt voor meer smaak en blijft het langer vers. In alle producten die we voor u creëren, proberen we creativiteit, maar vooral smaak naar voren te brengen. Zo wordt u zowel met het oog als met de mond verrast.

 

Wij werken op een traditionele manier met veel handwerk en lange rijstijden. Zo krijgt het brood optimaal de kans om smaak te ontwikkelen. Dit betekent voor ons als bakkers vroeg uit de veren om iedere dag een topprestatie neer te zetten. Wij vinden het belangrijk om iedere dag producten van hoge kwaliteit te leveren. Daarom houden wij onze bakkerij klein en ambachtelijk. En dat merkt u hopelijk aan onze producten én uitstraling.

 

Pepijn & Sjoerd Boussen